top of page
DSC_0888

Spaanse Kriebels 2015

Een nieuwe spetterende Familieshow van Spaanse Kriebels! 
Wat hebben Sinterklaas, de Flamenco en Voetbal met elkaar te maken??

De conciërge en de twee koffiedames zijn in rep en roer om de zaal zo mooi mogelijk te maken voor het bezoek van de Sint. Alles wordt gepoetst en gestoft, ook de handjes van de kinderen, voor als ze Sint een hand willen geven! 
De kinderen helpen de conciërge met  het versieren van de grote stoel van Sinterklaas. Maar dan blijkt dat Sint wat later komt. Krijg nou de Kriebels! 
Hij moet ook helemaal uit Spanje komen!

Om de tijd door te komen, gaan de conciërge en de koffiedames de kinderen bezighouden met echte Spaanse liefhebberijen; voetbal en Flamenco De conciërge trekt de stofjas uit, en blijkt een geweldige voetbal jongleur. 
Hij toont zijn duizelingwekkende jongleer act van wereld formaat en daarna leert hij wat kinderen de mooiste trucjes! De kinderen mogen een voetbal op hun eigen vinger laten draaien! Ongeloofelijk! 
De dames doen een flamenco act die ontaard in een dolkomische  strijd tussen de danseressen  – dit tot groot plezier van de kinderen!

In verdere afwachting van de Sint worden er gezamelijk Sinterklaas liedjes gezongen onder begeleiding van de Ukelele en Accordeon!

Een bruisend, eigentijds en onvergetelijk voorprogramma voor Sint.
Met dans, jongleerkunsten, muziek en heel veel humor!

Wij nemen instrumenten, een goed humeur, en indien nodig ons eigen geluid mee…

bottom of page